fredag 11 april 2008

Besök på vår älsklingsö Kreta/Platania

Om 14 dagar kommer vi att med våra ungd.kamrater göra en resa till Kreta för att leta nya Medelhavsväxter.
Vi kommer att göra några rundturer på den västra sidan av ön, där besök i gamla byn bl.a står på önskelistan, därefter blir det besök i Hania, med Saluhallen, Lädergatan och den härliga hamnpromenaden och allt vad den staden har att erbjuda av sevärdheter.
Det blir även tid till att hälsa på alla våra gamla vänner, som vi fått under de många resor vi gjort till denna ö.
Vi rekommenderar flera fina Hotell där nere, kan nämna några som vi bott på många ggr.
Hotell Folia i Agia Marina, Hotell Lia i Kato Stalos, därligger även ett annat underbart Hotell, Kato Stalos, Esperides, Caldera, m.fl. även ett bra boende har du på på Marine Clair som ochså ligger där. I Cato Stalos hittar du även många fina restauranger.
Besök även den underbara staden Platania med många bra Hotell, som vikan rekomendera, här är ett härligt nattliv med många bra matställen.
Bo på Zoi med en underbar ägarfamilj Effi med sin bror och sina söner, dom driver även en härlig restaurang uppe på huvudgatan.
Gör ett besök hos Pizabagaren på Blå hörnan, eller käka flamberade pannkakor, sitt och njut i korgstolarna på uteserveringen, drick en Black Russian eller Sex and de beatch, njut av nattlivet.

1 kommentar:

Jeannette sa...

Hej vilken underbar sida, du får gärna gå ner till Arkeologv 2 och sätta en prägel. Vi kommer gärna till er i em- kväll på en förtäring och granskar er trädgård, vi kan ta med en flaska vin. Frun jobbar till 15 men hör gärna av er. Kram från oss