onsdag 21 januari 2009

Är välkommen att rädda världen. . .






OBAMA, välkommen att rädda världen . . .

Man kan ställa sig frågan, är Amerikas nya President, sänd av högre makt att rädda Amerika och övriga världen ?
Måndagen den 20 Januari 2009 var en dag, då man var förankrad sig framför Tv;n för att följa installationen av Presidenten.

Det var inte utan att man var fängslad av den stora mängd folk som var samlad för att följa installationen, tror inte jag set något liknande tidigare, miljontals med folk, svarta, vita, gula barn som äldre trängdes för att hylla pappan och den nya familjen som skall ta ansvaret för Amerika.

Det är ett vackert par tillsammans, en annan typ av personlighet som visades upp mot tidigare president par.

Busch har gjort sitt, jag tror att han kände sig ganska nöjd när han vände ryggen till och embarkerade den helikopter som väntade på att få transportera han och frun till ranchen i Texas.

Där kommer han säkert under en tid begrunda var det var som har gått fel under de antal år han suttit vid makten, det är ju inte utan att han varit medveten om det.

Tänk att han nu, om han kan!

Släppa tanken på att behöva ta ansvar för vad han stökat till, nu kan han dra på sig farmarbyxorna, den rutiga skjortan, kränga på sig botsen och bara ge sig ut i naturen, kan det vara så lätt !

Vad däremot Obama har att göra om någon tror på det, kunna ställa allt till rätta på hundra dagar som man kan läsa i media, där det tog åtta år för Busch att skapa, är där någon så blåögd varelse på jorden som inbillar sig det.

Där går nog lika många år att få ordning på det, men vi kan ju önska att han får sina undersåtar med sig, det Amerikanska folket.

Lycka till OBAMA, jag hoppas du lyckas.











Inga kommentarer: