måndag 8 september 2008

En Kines bland Olivträd, Palmer och Citronträd !. . .




Denna helgen var där fart på familjen !
Jo mycket riktigt blev det till en trevlig helg,med mycket besök,Dans på torget mm.

Sebastian och Jonathan ringde och undrade om dom kunde få gästspela och snylta lite över helgen.
Till dom säger man inte nej,det är kul när dom kommer,det bler liv i bygget.
Eftermiddagen fick vi besök av Patrick och Linda med lilla Felisia, dom var ute och letade hus,ett av husen dom visade på datorn var precis det vi kunnat tänka mig.
Ett korsvirkeshus med en fantastisk trädgård,Oj,Oj vad man hade fått att göra.

Lotta kom med grabbarna, sen skulle det fikas,grabbarna vet att när dom kommer så är där alltid något, men inte denna gången.Så det blev till att grabbarna fick hjälpa Annelise att baka.

Kvällen blev en trevlig tillställning,buss till stan med ungdommarna,på Stortorget där hade dom byggt upp en stor estrad,där skulle Sten och Stanley spela på senkvällen.
Fortsatte ner mot Mårtenstorget där ar det fullt ös,med olika framträdande,tände till ordentligt,sen drog vi bort mot Stortorget där dom spelade upp till dans,så det var väl bara att få i gång dom gamla träbenen man har,ett par danser blev det till, innan ungdommarna blev trötta och ville hem,dom slocknade snart bara så trötta dom var.

Söndagsmorgonen lyste upp,solen har tittat fram,där blev fart i folket.
Lotta ringde Jonathan behövdes i sitt fotbollslag,så grabbarna blev hämtade vid halv två,inte helt gladamen vad gör man inte för laget om man är en stjärna,dessförinnan hade grabbarnas pappa med Lind,Ela, och lilla Felisia kommit.
Ela ville hälsa på Stickan och Mimor som hon kallar oss, hon hade gått miste om det dagen innan, så de smet inom, innan de skulle iväg på nya husbesök.

När kvällen kröp på tog vi oss ner till Nette med familj,som hade besök av äldste sonen Micke med sambo,han över-raskade mig med en Kineshatt och långbyxor,sådana som kineserna går omkring i med hängröv.(Se bif. bild).
Så var den helgen avklarad. Måndag morgon ny solig höstdag, härligt.

3 kommentarer:

Jeannette sa...

Hej kinesen det klädde dig verkligen, fattas bara kina skor av något slag. Nu har varit o jobbat sen var jag och tränade. Ha det och kram till er båda.

Unknown sa...

Nu ser du ut som en riktig havemand =)
Nästan som man var tillbaka i Kina igen

Anonym sa...

Vilken fräsch Ela vi har, som sitter och pillar sig i näsan..haha