tisdag 21 oktober 2008

Låt dom sista ljuva åren bli dom bästa i vårt liv. . .

,Såg en bild på nättidningen där dom fyra i Alliansen såg så glada ut, dom kanske lyssnar till Lasse Stefanz härliga låt.Låt dom sista åren bli dom bästa i vårt liv!
Dom har ju två år kvar att presentera något riktigt bra.


Sitter här i höstmörkret och läser dagens nättidningar,det är i stort bara det vardagliga som händer,mord, lurendrejeri,rubriker som man snart inte reagerar för längre.

Men fastnade för en rubrik om att E-On chefen kräver krafttag mot våldet,inte illa när Företagarna reagerar,sen läser man vidare att polisen i Malmö skall förstärka med 70 nya poliser,det var kanske inte så illa,men det behövs verkligen på fler ställen i Skåne.

Bara dom gör som i Danmark släpper ut dom som fotpoliser,patrullerande på Malmös gator,så folk kan känna sig trygga när dom går ut.

Vidare läser man att fler matkjedjor säljer hotad fisk,ja var skall det sluta.
&Bar på Mårtenstorget har fått nya ägare hoppas att dom lyckas.

Längre ner på sidan läser man att Hemtjänsten fortfarande glömmer bort sina brukare både här och där.
Då kontrar ledningen med att man har ändrat sina rutiner,till det bättre eller sämre kan man undra.

Äntligen händer det Efter allt skrivande till kommunen och Lars Brobeck så hörsammas man av Alliansen. Bra att även dom har börjat vakna och tar åt sig,för vad där händer ute i kommunerna.

Alliansen har bestämt sig för att skyffla över 45 miljoner SEK till kommunerna för att dom skall kunna rensa upp i överväxta gångar i parker och i anslutning till skolor,så att kommunernas borgare säkrare skall kunna ta sig runt i städerna.

Hoppas nu bara att inte Brobeck med DUC inte lägger beslag på alla pengarna som Lunds stad får,till att fälla alla Almar och Popplar i staden.

Sen gäller det att plantera in nya starka träd,så att staden med dess omgivning lyser grön när det blir dax att fira årets Kulturhuvudstad om det nu blir Lund,annars är det risk att hattarna blåser av alla prominenta personer som kommer hit.

Allianser skall gå in och rädda finanserna för bankerna,stoppar in 1500 miljarder kronor "eller var det lira"summan verkar enorm.
Var har dom hittat dom pengarna,när pensionärerna vill ha lite extra då fanns där inte några.

Nä,det är väl för att rädda dom som redan har,tag från dom fattiga ge till dom rika
Samtidigt sätter dom in en bromskloss på dom rika,men HALLÅ dom har nog sett över sitt hus tidigare under finanskrisen.

Sen är det alla galor som Tv startar,inte illa med det,MEN hamnar pengarna på rätt ställe ? skulle vara intressant att få en Nettosumma presenterat.
Tack för mig

1 kommentar:

Unknown sa...

Nu börjar du komma in i bloggandet, ämnena börjar bli riktigt tunga nu. Kor på bara