måndag 1 februari 2010

Min älskling har firat sin 75 års dag här hemma, först had vi tänkt resa, men omständigheter gjorde att det inte lockade. .








Så var det dax för min älskade hustru att fira sin 75 års dag.
Efter mycket planerande,hur vi skulle fira denna stora dagen,bestämde vi att vi tar det hemma.

Beslutet var tagit,det skulle bli så enkelt som möjligt,tipset fick vi av Jeannethe vår äldsta dotter,låt det bli ett gammeldags kaffekalas,med hembakat och det blev hembakat. Annelise stod i köket i stort en hel vecka och bakade,minst 7 sorter kakor + hemgjord tårta skulle det vara,jag fick stå för städningen som vanligt.

Sen kom ju frågan upp hur skall vi få plats med hela den stora familjen med sina respektive och alla barnen i denna lilla 3:a,det löser sig som jag alltid säger och det gjorde det.

Födelsedagen började med att alla som kunde komma åt en telefon hörde av sig.
Kvällen blev vi utbjudna på restaurang av Nette och Jan,det blev ett par trevliga timmar med god mat vin och öl som
man önskade.

Söndagen kom det skulle vara i dag dom skulle komma,Bord och dukar kom fram, vita dukar skulle det vara och det var inte att hitta i våra skåp,så det var till att låna, men dukat blev det.
Även idag ven snöstormen runt husknuten o kallt var det,nu gick vi bara och väntade att nu kommer av bokningarna per telefon.

Men inget stoppade gästerna för att ta sig hit,även om väglaget var svårt så plogade dom sig fram från norr och söder.
Vissade hade problem med bussarna,fick stå och vänta,men fram kom dom.
Nicklas och Björn hade förhinder,Patrick fick jobba,men tittade in senare under dagen Evy Lindas mamma fick även hon förhinder.

Nu var det att se till att man fick en bra sittplats,snart va det fullt runt borden kakfaten blev snart tomma och det blev till att fylla på nytt,Vissa fick ett litet glas till kaffet.andra fick vara utan för att dom skulle köra.
Kvällen kom och vilka var inte utslagna,jo vi båda två efter att ha röjt upp så var det bara att slappa av i soffan.

Nu är vi åter i vardagen,snön hoppas utan för dörren och det ser inte bättre ut, än att där skall komma mer och kylan skall stanna kvar, bruuuu inget jag gillar.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: