lördag 22 november 2008

Det var strongt gjort Postdirektören, är det fler av dom stora drakarna som följer efter. . .




Ja det är väl bara att gratulera Lars G Nordström, till att fatta ett sådant bra beslut,är det snön och kylan som fått hjärnan att svalna,visst skall dom ha lön,men där får väl vara lite rimlighet i det,900000 i månaden var väl att ta i för svenska förhållanden.

Han kunde ju avsatt en del till någon välgörande organisation,så hade det smällt ännu högre.

Men där är ju många andra stora drakar i våra globala företag,som borde fatta samma beslut,om inte avstå hela lönen,så i alla fall förhandla om sina löner.

Varför är det bara det bara mannen och kvinnan på golvet som skall sättas åt,där blir det inte några feta avgångs vederlag.
Där får dom i blåställ kanske både gå från hus och hem,det ända dom får med sig är en dålig dagpeng och strul med familjelivet,det hänger i hop.
Så där bör företagsledningarna och facket vara mer på alerten.

Läser vidare på nätet att vi skall få snabbutbildade poliser i Skåna,tillika skall dom vara beväpnade efter futtiga 5 veckors utbildning.
Hur skall det fungera? Det är inte bara att sätta vapen i händer på folk och tro att man är polis.
Där skall mycket mera till för att lösa situationer, har dom tittat för mycket av Tv programmet Coop;s

Har själv tjänstgjort som vapenutbildare under många år,för att du blir polis kan jag inte se att det ger dig rätten att bära vapen,efter en sådan kort utbildning.

Läser vidare,Bill Gates är i Göteborg på sin väns Charles Simony 60 och sin brud Svenskan Lisa Persdotter 28,blöta bröllopsfest,ja det kan han väl vara värd,hur mycket han hinkar i sig,bestämmer han bäst själv han har nog koll på det.

Vidare läser jag om tidigare Bankdirektören som seglar omkring på världshavet med en pension om 133 miljoner,undrar hur hans tankar går i denna finanskrisens dagar.

Ser på Tv;4 löp att Sossarna rasar vidare, det blir nog svårt att putta bort Alliansen,där krävs nog en bättre ledartyp än Mona Sahlin,själv tycker jag att hon inte har någon karisma.

Själv har vi legat i magflunsa denna veckan,även lyckats föra över det till andra i familjen.
Idag föll det veckolånga skägget, så nu ser man anständig ut igen,drar upp persiennerna och kikar ut,jo nog är det vackert med snö,ligger nära en decimeter, men det hör inte hemma i Skåne.

Tack för i dag...

Inga kommentarer: