söndag 16 november 2008

Var det medveten missvisande reklam som Ving sålde denna resa till oss !




Ja så var vi inne på Vings Hemsida igen för att köpa en vårresa,vi lyckades rätt bra när Ving samtidigt gick ut med en kampanj om billiga förhandsbokningar.

För en handfull pengar och lite till,fick vi en bra resa till Canarieöarna en vecka i värmen inte illa.

Ser man på bilden till vänster så var det ju inte så konstigt att Ving fick sålt slut på resorna till detta Hotell så inbjudande som det ser ut.

När vi sen efter en tid går in på vår Vingsida för att kolla att pengarna har kommit dom till del,så döm om vår förvåning,har dom fulingarna ändrat bilden,till något som jag tror dom inte hade fått sålt många resor på,en för oss intetsägande bild,det är den till höger,inte så svårt att räkna ut.

Jag slog larm direkt till Ving,om hur fullt det är att sälja resor med missvisande reklam,Ving hörde av sig efter en vecka och beklagade att Webbnisse hade lagt in fel bild och att det var den nya bilden som var den riktiga.
Ja det var ju lätt att komma undan med,alla resorna slut,även om dom erbjöd oss att boka om utan kostnad,så hade vi inte fått någon resa till det priset.
Vi lade oss för deras förklaringar som en förtjusande säljare på Ving på Väla centrum gav oss.

Vi får väl hoppas att vi blir nöjda med vad vi får,annars får vi väsnas lite mer när vi kommer hem.
Det väsentligaste är ju att vädret är med oss,att vi får sol och värme när vi kommer dit ner i början av April,då är man ganska mör efter en mörk och kall vinter,slippa sitta på hotellet och kurra.
För min del är resan en kombination av semester och att ta del av växtliheten där på öarna.
Vi får hoppas att vi blir nöjda.

Inga kommentarer: